Sök

Frakt, leverans & returer

Leveranskostnader och beräknade leveranstider

Observera att på grund av den nuvarande situationen kan det förekomma förseningar i leveransen, men hello@moomin.com finns alltid där när du har funderingar eller frågor.

Gratis frakt
Vi erbjuder gratis standardfrakt över vissa trösklar till utvalda europeiska länder.

Tröskeln för gratis standardfrakt är 100 € i Finland, Sverige och de baltiska länderna.

Det finns en 150 € gratis standardfrakttröskel för Danmark, Tyskland, Polen, Österrike, Belgien, Tjeckien, Frankrike, Ungern, Luxemburg, Nederländerna, Slovakien, Storbritannien, Irland, Italien, Monaco, Spanien, Cypern, Grekland, Bulgarien, Kroatien, Malta, Portugal, Rumänien, Slovenien och Norge.

Hemleverans*
Leverans direkt hem till dig – vi använder DHL eller Fedex för att skicka våra paket och de kommer att levereras till den adress du anger när du gör beställningen. Vänligen ange en dagtid plats där du kommer att vara på dagtid mellan 9:00 och 16:00.

I Sverige, Norge och Ryssland använder vi den lokala posten och Matkahuolto för Finland. Leveranskostnader startar från 3 € beroende på din plats och vikt, den slutliga fraktkostnaden kommer att beräknas i kassan baserat på plats och vikt. Om du har några frågor kan du alltid maila oss på hello@moomin.com.

*Observera att alla skräddarsydda produkter levereras med en annan postmetod och att leveranstiden kan variera. I de flesta fall levereras paketen till närmaste postkontor, du kommer att meddelas när det är tillgängligt för avhämtning.

På grund av ökat antal beställningar och Covid 19-situationen rekommenderar vi starkt expressalternativet för att du ska få varan i tid. Observera att vi inte kan garantera standardleveranstiderna och spårning kanske inte uppdateras regelbundet.

Search